SIRUP BOKVICE

Ispitan kod Gradskog zavoda za zastitu zdravlja, Beograd. Odobren kao ispravna namernica neskodljiva po ljudski organizam.

Delovanje: Sirup proizveden bez gorcine i mirisa a prijatnog slatkog ukusa. 100% uspesno i efikasno delovanje ovog sirupa sastoji se iz najnovije tehnologije, prakse nasih predaka, biohemije, astrologije i medicinskih naucnih literatura koje objasnjavaju uzroke bolesti u ljudskom organizmu. Kao blagotvorno delovanje svih elemenata minerala i ostalog sto nam priroda pruza, sirup bokvice  nije lek nego su prilikom izrade sirupa sacuvane prirodne supstance bez kojih je bolest nastala. Hemijski vestacki konzervans nije stavljen jer bi unistio prirodnu penu koju vidite u boci na vrhu sirupa ona deluje na zidove disajnih organa, odvaja zalepljenu i zapecenu sluz i podstice lako kasljanje koje je izbacuje van. tako kod prehlade i kijavice prikuplja suvisnu tecnost i izaziva sazrevanje. Kod unutrasnjih upala oblaze zidove i sprecava upale. Sirup je neophodan pusacima, treba da ga piju pred spavanje i ujutru. Bocicu sirupa treba da koristi svako domacinstvo.

Novo i dragoceno delovanje ovog sirupa sve vise se otkriva kroz njegovu primenu. Ako prilikom upotrebe otkrijete da sirup ima jos neko lekovito dejstvo na organizam javite proizvodjacu.

Sirup se moze piti kod svih uzrasta proizvoljno po zelji i potrebi, a kod napred navedenih smetnji. Kod disajnih organa sigurno ce pomoci i biti dovoljno oko 100 gr. kod dece od jednog meseca pa do dve godine starosti, a kod starijih oko 200 gr.

Nacin primene: Posle uzimanja sirupa ne uzimati odmah tecne napitke. Za malu decu do dve godine dovoljno je pola do jedne kasicice na jedan-dva sata dnevno, a moze i cesce, a najvise ce svima pomoci pred spavanje. Kod starijeg uzrasta uzima se od pola do jedne kasike zavisno od oboljenja. Kod akutnog bronhitisa, jake prehlade pracene ucestalim kasljem, potrebno je istovremeno, izmedju nakasljavanja, gutati sirup. Slajm cemo izbaciti u roku od 5-20 minuta. Postupak obnavljati. Kod hronicnog bronhitisa, laringitisa, bronhijalne astme, odrasli uzimaju preko dana, pola do jedne kasike na 1-2 sata. Kod vecih zapaljenja plucne maramice i bubrega dozu povecati sve dok se sav slajm ne izbaci i spreci zapaljenje.

Napomena: Kod bronhijalne astme i laringitisa slajm ce se izbaciti i upale spreciti, ali zbog stetnih bakterija koje ugrozavaju celije ma sluznicama bronhija koje ce dalje naticati i otezavati disanje, neophodno je antibakterijski mineralni napitak od divljih jabuka i to: 1 casa vode, jedna kasika mineralnog ekstrakta, dva puta dnevno, 20 dana mesecno, dok se celije ne obnove. Kod upale desni zadrzati sirup u ustima. Ako se ne pridrzavamo uputstva postupak obnoviti. Kad pocne slajm da se izbacuje sirup piti dok se sav slajm ne izbaci. Pozeljno je sirup cuvati na prohladnom i tamnom mestu.

Nazad